«Am băut 6 bidoane cu vin şi am lovit un copil!» VIDEO

6 iunie 2011 18:29   Național
Ultima actualizare:

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură. Este recordul unui tânăr de 24 de ani ajuns, duminică seară, pe mâna poliţiştilor din Sibiu. Amuzat de isprava lui, povesteşte că a băut nu mai puţin de şase bidoane cu vin şi regretă că la un moment dat, băutura s-a terminat.

Ionuţ Dudău este originar din Bacău. Lucrează în Sibiu şi stă în chirie împreună cu mai mulţi colegi.

Duminică seara, au băut împreună, după care tânărul de 24 de ani a vrut să facă o plimbare cu maşina prin centrul oraşului. A uitat însă două amănunte: nu are maşină şi nici permis auto. Dar a găsit repede rezolvarea.

A furat maşina unuia dintre colegii de cameră şi dus a fost. Pe drum, a lovit un copil de 15 ani care se juca pe marginea drumului împreună cu mai mulţi prieteni. Ionuţ şi-a continuat însă nestingherit drumul alte câteva sute de metri, după care a abandonat maşina pe o stradă lăturalnică, s-a dus acasă şi s-a culcat. S-a trezit, câteva ore mai târziu, când i-au bătut poliţiştii la uşă.

VEZI VIDEO AICI

“Am fost sigur că vine şi mă ia”, a spus şoferul de ocazie. Adus la secţia de poliţie, oamenii legii au stabilit că Ionuţ Dudău avea o alcoolemie de 1,29 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

„Am băut şase bidoane de vin şi dacă mai aveam mai beam“, le-a povestit tânărul amuzat poliţiştilor.

Cât despre copilul pe care l-a lovit, Ionuţ îşi aminteşte că acesta i-ar fi sărit în faţă, şi el nu l-ar mai fi putut evita. Băiatul accidentat a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul de Pediatrie, unde a rămas internat.

El nu a suferit răni grave.  Ionuţ Dudău s-a ales cu dosar penal pentru nu mai puţin de cinci infracţiuni şi riscă până la 12 ani de puşcărie.

Maşina furată, de la colegul de cameră, a fost abandonată după accident

Mai multe