«Am câştigat 500 de milioane la păcănele, dar nu vor să-mi dea banii!»

15 august 2012 14:13   Național
Ultima actualizare:

Un sucevean susţine că a dat marea lovitură. A câştigat la jocuri de noroc 500 de milioane de lei vechi. El nu a primit însă nici un leu pentru că reprezentanţii firmei nu i-au recunoscut câştigul. Tânărul este hotărât să îşi angajeze un avocat şi să se judece cu ei.

Cristian Bergheva (31 de ani) a jucat sâmbătă seară la păcănele. El a fost convins că a obţinut marele pot, în valoare de 50.000 de lei.

Surpriza a apărut în momentul în care bărbatul a dorit să-şi ridice banii, iar reprezentanţii firmei unde se află aparatele de joc, Mozzart Sports Bet, i-au comunicat că are de încasat de 50 de ori mai puţin, adică 1.000 de lei.

Nemulţumit, suceveanul a chemat câţiva prieteni în calitate de martori, dar şi un echipaj al Poliţiei. A depus şi reclamaţie, atât la Poliţie, cât şi la Protecţia Consumatorilor, iar cele două instituţii au demarat o anchetă. „Nu ştiu dacă o să mai văd eu banii ăştia vreodată, dar îi dau în judecată. Nu-i furt pe faţă, e tâlhărie la drumul mare", a spus, revoltat, Cristian Bergheva. Între timp, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Metrologie Legală Suceava au verificat aparatul, iar concluziile lor par să fie favorabile firmei de jocuri de noroc.

„Suma pe care o are de primit persoana care a depus reclamaţia este de 1.000 de lei. Acea imagine cu câştigul de 50.000 de lei este o reclamă pentru stimularea jucătorilor şi nu ca urmare a vreunei acţiuni a persoanei respective la butoanele aparatului.Este adevărat că acea imagine mai mult derutează şi poate nu ar fi trebuit să apară pe ecran", a menţionat Gheorghe Hriţuc, expert în metrologie.

Reprezentanţii Mozzart Sports Bet spun că aşteaptă concluziile anchetei, iar la final îl vor da în judecată pe cel care i-a reclamat şi a adus prejudicii de imagine firmei.

Mai multe