«Am câştigat o pensie de la Click!MANIA»

13 martie 2016 21:43   Național
Ultima actualizare:

Bucurie mare în familia Ileanei Dragnea. Bucureşteanca de 70 de ani a câştigat cu ziarul preferat 1.000 de lei. „Vă mulţumesc din suflet! Sunt tare fericită că am reuşit să câştig un premiu aşa mare. Pensia mea e de 1.000 de lei, aşadar Click! mi-a făcut cadou pensia mea pe o lună”, ne-a spus cititoarea noastră.

Ileana cumpără Click! zi de zi şi spune că a mai câştigat o reducere la o saltea, pe care a şi comandat-o. „În fiecare zi iau Click! Ştiţi cum e, nu joci, nu câştigi! Poate mai nimeresc vreun loz norocos. Îmi fac cu ochiul oalele ălea de gătit sau aspiratorul”, a mai spus pensionara.

Cititoarea noastră are soţul bolnav, iar cu banii câştigaţi spune că se va îngriji de sănătatea lui. „Pensia se duce pe medicamente, pentru că soţul meu e bolnav. După ce le cumpăr, restul de bani o să-i păstrez pentru zile negre”, a conchis femeia. Dumitru Ciornei (68 de ani) îşi iubeşte mult soţia. Tocmai de aceea, cu banii câştigaţi la concursul lui preferat îi va cumpăra jumătăţii sale haine.

Tot cu ea a venit la redacţie pentru a-şi revendica premiul. „E primul meu câştig, iar soţia a fost tare bucuroasă. După ce primim banii pe card mergem într-un complex comercial să ne luăm hai­ne. Sper să nu fie ultimul câştig şi să vă mai vizitez”, ne-a spus pensionarul care a câştigat 300 de lei. Lozul Click!MANIA i-a adus Elenei Digă (73 de ani), din Bucureşti, un set cu ibric electric şi râşniţă. „Premiul ăsta a picat la ţanc. Vă spun sincer, râşniţa mea abia mai mergea, iar ibricul se găurise de cât l-am folosit. Acum abia aştept să le testez pe cele noi. Sunt bucuroasă că nu ­trebuie să mai fac economii ca să cumpăr eu altele”, ne-a spus femeia, care cumpără Click! zilnic.

Avem peste 10.000 de premii

Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 10.861 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei.

Premiile se revendică la numerele: 0318.603.425, 0318.603.426 şi 0318.603.427, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător. Păstrează ziarul cu lozul lipit pentru a intra în posesia premiului. Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul a fost lipit pe ziar, între orele 08.30-17.00, deţinătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi, deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariţie a ziarului până la ora 17.00.

Mai multe