Am dus cadouri la groapa uitată

7 octombrie 2012 14:58   Național
Ultima actualizare:

Şoferii o cunosc ca pe-un cal breaz. Se feresc de ea şi înjură printre dinţi când o văd, iar cei care o uită „plătesc" cu bucăţi din maşină. Groapa imensă de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, care a împlinit, vineri, trei luni a primit, ieri, cadouri din partea reporterilor Click! Un capac, un cauciuc tăiat şi o jantă strâmbă, exact ce-i place ei mai mult.

A fost mică, dar s-a făcut mare. Din 4 iulie şi până acum a crescut mai ceva ca eroii din basme. Măsoară un metru lungime şi 20 de centimetri înălţime. O adevărată „bombă cu ceas" pentru şoferi.

Nu şi pentru cei de la Administraţia Străzilor, din Bucureşti, care sunt extrem de nepăsători. Nu au „vizitat-o" decât o singură dată, la începutul lunii august. Atunci, au turnat asfalt peste ea, care s-a surpat la scurt timp.

Aşa că vineri am ajuns să-i cântăm „ La mulţi ani" şi să o sărbătorim cu tort şi şampanie. Că doar a împlinit trei luni de când se află printre noi. Şi cum nimănui nu i-a păsat, am venit din nouă la ea. De data asta, pregătiţi şi cu cadouri prinse în fundiţe colorate.

Şi ce-i puteam aduce dacă nu preferatele ei: o jantă strâmbă, un cauciuc tăiat şi un capac sărit de la o roată. De-a lungul timpului, mulţi şoferi au rămas fără ele, dacă au avut ghinionul să dea cu maşina în ditamai craterul.

Alţi participanţi la trafic au avut şi mai mult de suferit. O tânără a rămas cu Matizul înţepenit în hău şi a reuşit să iasă de acolo doar tractată.

La 50 m distanţă de groapa sărbătorită, există o alta. Diferenţa e că aceasta este semnalizată ca la carte

Mai multe