«Am omorât-o că mi-a cerut bani pentru iubit»

5 octombrie 2015 4:22   Național
Ultima actualizare:

Constantin Fântânaru a fost găsit spânzurat, sâmbătă dimineaţă (3 octombrie). Înainte de a-şi lua viaţa, el a vorbit la telefon cu rudele, cărora le-a spus de ce şi-a ucis soţia cu baioneta. Apoi, i-a dat un mesaj fiicei aflate în spital şi i-a cerut iertare pentru tot.

Rudele familiei Fântânaru din localitatea vasluiană Poieneşti sunt distruse de tragedia care s-a abătut asupra lor. În doar patru zile, viaţa le-a fost dată peste cap. Crimă, înjunghiere şi sinucidere. Toate au fost comise de Constantin Fântânaru, un bărbat de 45 de ani, care, miercuri (30 septembrie), şi-a ucis soţia cu o baionetă, şi-a înjunghiat grav fiica de 16 ani, iar, sâmbătă (3 octombrie), s-a sinucis.

Înainte de a se spânzura de un copac de la marginea unei păduri, Fântânaru şi-a sunat, pe rând, rudele. Apoi, i-a dat un mesaj fiicei, care se află în spital în stare gravă. I-a cerut iertare pentru ce i-a făcut, mărturisind că n-a vrut s-o rănească. Bărbatul i-a povestit, de altfel, unui apropiat că fata s-a băgat între el şi soţie în momentul în care o lovea cu baioneta şi a rănit-o fără să vrea. Fântânaru i-a mai spus că dezastrul s-a declanşat atunci când soţia sa, Cerasela, i-a cerut 4.000 de euro pentru iubitul ei, care ar fi suferit un accident de maşină în Italia. Constantin ştia de relaţia celor doi şi o acceptase, spunea el. Potrivit rudelor sale, chiar i-ar fi dat soţiei 40.000 de euro, bani cu care aceasta i-a cumpărat iubitului un apartament în municipiul Vaslui.

„I-a sărit muştarul când a întrebat-o pentru ce îi mai trebuie 4.000 de euro. Când a aflat răspunsul, a pus mâna pe cuţit şi a dat fără să se uite unde loveşte”, a povestit, pentru vremeanoua.ro, o cunoştinţă a lui Fântânaru. Aceasta mai spune că bărbatul închidea ochii când soţia se întâlnea cu iubitul ei, la câţiva metri de casă, pe marginea unui podeţ. „Mulţi i-au spus să divorţeze, dar nici nu vroia să audă. Spunea că o iubeşte. Ba chiar acceptase ca ea să se mute cu iubitul ei în vilă şi el să stea în casa mică”, a adăugat persoana respectivă.

Mai multe