Amanta lui Nichita: "M-a ameninţat, m-a lovit! Am înregistrări!" Cum se apără edilul

6 mai 2015 12:32   Național
Ultima actualizare:

Amanta lui Nichita face, mai nou, acuzaţii grave la adresa edilului oraşului Iaşi. Tânăra Adina Samson (33 de ani) mărturiseşte că a fost bătută şi ameninţată cu moartea de Gheorghe Nichita (58 de ani), în repetate rânduri.

Amanta lui Nichita a început să facă tot mai multe dezvăluiri! Aceasta susţine că ar avea înregistrări care demonstrează că a fost ameninţată. "De ziua lui, de Sfântul Gheorghe, m-a ameninţat că mă distruge şi că acesta va fi singurul lui scop în viaţă", a spus, marţi (5 mai), Adina Samson.

"M-a lovit! Am înregistrări!", a mai spus amanta lui Nichita, potrivit Antena 3. Adina Samson a dezvăluit, totodată, că relaţia ei cu primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a durat câţiva ani buni.

Amanta lui Nichita loveşte, primarul reacţionează: “O să vină momentul când o să spun totul”

La rândul său, edilul oraşului Iaşi a precizat că va face dezvăluiri şocante, la un moment dat. "Am fost tipul un om al dialogului şi am încercat să comunic, indiferent de subiecte (...) O să vină şi momentul când o să spun tot ceea ce e de spus şi inclusiv tot ceea ce poate e senzaţional", a declarat primarul din Iaşi, despre scandalul în care este implicat, cu amanta lui Nichita, potrivit aceleiaşi surse.

Amanta lui Nichita, bătută pentru că nu a vrut să se mărite cu primarul

Adina Samson, amanta lui Nichita, cel care a pus Poliția Locală s-o urmărească, a mai declarat că Gheorghe Nichita a bătut-o și a terorizat-o. „Relația pe care am avut-o cu dumnealui a durat câțiva ani, dar n-a divorțat din cauza mea. Anul trecut, m-a bătut, mi-a dat două palme, pentru că era gelos și n-am vrut să mă căsătoresc cu el. Atunci, am hotărât să plec. I-am dat mesaj și i-am spus că mă duc să depun plângere la Poliție, iar el mi-a zis că singurul loc în care o să merg este la Starea Civilă, ca să ne căsătorim”, a mărturisit Adina Samson.

Aceasta a mai spus că, în octombrie 2014, a depus o plângere la Parchet, pe care, însă, a retras-o în noiembrie 2014. Angajata Primăriei Iași a mai precizat că Nichita a început s-o amenințe când a aflat că ea are o altă relație. „Am început o altă relație. El a aflat, iar, anul acesta, de Sfântul Gheorghe, m-a amenințat că mă va distruge. Am o înregistrare cu el când mă amenință. A pus Poliția Locală să mă urmărească. Am fotografii cu mașinile care mă urmăreau. A pus două persoane, despre care am aflat ulterior că fac parte dintr-un clan de interlopi, să mă amenințe. Mă aflam la mall cu o persoană, când cei doi au venit și ne-au amenințat”, a adăugat Adina Samson, amanta lui Nichita.

Gheorghe Nichita, primar al oraşului Iași de mai bine de 12 ani, se află sub control judiciar, deoarece a folosit Poliţia Locală pentru a-şi supraveghea amanta. Blonda a fost urmărită în intervalul 25-27 martie 2015. Edilul era gelos că ea avea un alt iubit. Adina Samson, amanta lui Nichita, a ajuns la Primăria Iaşi în urmă cu opt ani. După ce a lucrat în mai multe birouri, de-a lungul timpului, Samson a devenit inspector de specialitate la Primărie, lucru care i-a permis să se mute într-un birou alăturat celui pe care îl deţine Nichita. Aşa s-au cunoscut mai bine şi au devenit amanţi.

Mai multe