Anchetă după ce doi pacienţi au murit după ce au făcut transfuzii

27 februarie 2017 11:01   Național
Ultima actualizare:

Doi pacienți internați la Spitalul ”Filantropia” din Craiova au murit suspect, vineri (24 februarie), după ce au făcut transfuzii de sânge. Poliția a deschis o anchetă.

Poliţiştii fac o anchetă la Spitalul Municipal ”Filantropia” din Craiova, după ce conducerea unităţii medicale a anunţat că doi pacienţi au murit în condiţii suspecte. Surse apropiate anchetei susţin că celor doi bolnavi li s-ar fi făcut transfuzii de sânge înainte de a deceda, dar şi că alţi pacienţi ar fi acuzat stări de rău după ce au primit îngrijiri medicale în Secţia de Hematologie a spitalului, scrie news.ro.

”Este vorba despre o femeie în vârstă de 81 ani, internată la Secţia de Hematologie, şi un bărbat de 67 ani, din Secţia ATI. Conducerea spitalului a sesizat că cei doi au decedat în condiţii suspecte. Cadavrele celor doi urmează să fie expertizate de medicii legişti, iar până la raportul final al acestora se derulează o cercetare privind moarte suspectă”, a declarat Amelia Barbu, ofiţer de relaţii publice la Poliţia Judeţeană Dolj, citată de news.ro.

Mai multe