Anchetă la Colegiul Medicilor, din cauza lui Oprescu. Medicul din arest e ținta

15 octombrie 2015 10:39   Național
Ultima actualizare:

Sorin Oprescu este nemulțimit de tratamentul pe care-l primește în arest, astfel că avocatul său a anunțat că a sesizat Ministerul Sănătății. La rândul ei, instituția a trimis mai departe plângerea la Colegiul Medicilor, care vor ancheta cazul.

Avocaţii edilului supendat al Capitalei au reclamat faptul că medicul Arestului Central nu i-au acordat lui Sorin Oprescu îngrijirea necesară.

"Noi am sesizat Ministerul Sănătăţii menţionând că domnul Oprescu nu primeşte îngrijiri medicale adecvate şi nici nu i se respectă dieta pentru diabet. Am primit o adresă potrivit căreia, prin ricoşeu, Ministerul Sănătăţii a sesizat Colegiul Medicilor. Urmează să primim un răspuns. De altfel, în acest moment, lucrăm la o plângere pe care o vom înainta Ministerului de Interne", a declarat avocatul Viorel Mocanu, pentru ziarul Ring.

Şeful Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor Bucureşti a declarat că va analiza cazul.

Sorin Oprescu a părăsit, ieri dimineaţă, Institutul Național de Diabet "Paulescu", fiind dus la Centrul Oncologic de Diagnostic şi Tratament Fundeni, pentru a fi supus unei investigaţii computer tomograf.

În cursul după-amiezii, Oprescu a fost dus înapoi în arest.

Mai multe