Andrei Chiliman are un nou dosar de corupție. Al treilea

22 decembrie 2015 10:43   Național
Ultima actualizare:

Politicienii au făcut cărare spre Direcția Națională Anticorupție (DNA). În această dimineață, 22 decembrie 2015, fostul edil al Sectorului 1 a fost audiat într-un nou dosar de corupție, al treilea în care este cercetat.

Primarul suspendat al Sectorului 1 din Capitală, Andrei Chiliman, a fost chemat la DNA în calitate de suspect într-un dosar nou de corupție, scrie Mediafax.

Chiliman a părăsit sediul DNA fără să facă declarații. 

Într-un alt dosar, Andrei Chiliman este acuzat că a emis în mod ilegal o autorizaţie de funcţionare pentru o terasă, fără acordul unora dintre vecini. Potrivit procurorilor, terasa putea fi deschisă numai cu acordul vecinilor şi în urma unei hotărâri a Consiliului Local, care, în cazul de faţă, nu a fost una favorabilă, scrie Mediafax.

Andrei Chiliman este anchetat şi de DNA într-un dosar în care este cercetat, alături de consiliera personală a acestuia, Ioana Costescu, fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu şi consilierul local al Sectorului 1 Ion Brad, pentru atribuirea preferenţială de lucrări unor firme de la care aceştia ar fi primit ”comisioane” de 10% din valoarea contractelor încheiate.

Mai multe