Andrei Tinu, tată pentru a treia oară, cu noua iubită. «Eu și Roxana vom avea o fetiță»

29 iunie 2021 16:32   Național
Ultima actualizare:

Fiul regretatului ziarist Dumitru Tinu, Andrei (33 de ani), nu-şi mai încape în piele de fericire. Noua lui iubită, Roxana, îl va face tătic în luna septembrie! Andrei Tinu mai are doi copii, Eva și Matei, din căsnicia cu medicul stomatolog Alberta Simona. De doi ani aceștia poartă un război aprig în instanță pentru custodia minorilor.

După divorțul de fosta soție, Alberta Simona, Andrei Tinu și-a găsit liniștea în brațele noii sale iubite, Roxana.  Aceasta îl va face din nou tătic în luna septembrie, când urmează să aducă pe lume o fetiță.  

“În septembrie, eu și Roxana vom avea o fetiță, al treilea copil al meu. Eva și Matei sunt fericiți că vor avea o surioară. Formăm un cuplu extraordinar, copiii o iubesc pe Roxana foarte mult. Suntem foarte fericiți!”, a declarat Andrei Tinu, invitat la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Andrei Tinu, în război cu fosta soție: “Vrea să-mi ia copiii, să-i ducă în Franța!”

Andrei Tinu se ceartă în instanță de mai bine de doi ani cu fosta sa soție, medicul stomatolog Alberta Simona. Miza sunt cei doi copii ai cupului, Eva (6 ani) și Matei. Andrei Tinu și Alberta Tinu s-au căsătorit în urmă cu 7 ani și au împreună doi copii. În 2018, cei doi au anunțau divorțul. De atunci, lucrurile au degenerat într-un scandal public de proporții.

„Acum doi ani și jumătate a început saga divorțului. Am avut 50 de procese în instanță, nenumărate plângeri penale, toate legate de copii. Momentan, nu mai avem așa multe. Tot m-a acuzat că i-am răpit pe copii, că-i sechestrez. În afară de cei doi copii, nu avem nimic de împărțit. Ea își dorește să ia copiii în Franța“, a mai declarat Andrei Tinu.

Fosta soție a lui Andrei Tinu a cerut ordin de protecție

Alberta Simona Tinu a cerut între timp în instanță și un ordin de protecție, dar și custodia celor doi copii. Fosta parteneră de viață a lui Andrei Tinu nu a avut însă câștig de cauză, căci cererile sale au fost respinse de instanța de judecată.

Fosta mea soție a introdus această cerere de ordin de protecție. E o lege în ce privește violența în familie. Legea face referire și la violenta psihologică și nu doar fizică. Fosta mea soție e plecată din țară, deci fizic nu aveam cum să fiu violent, nu-mi stă în caracter. Ea a susținut însă că eu ameninț copiii și că îi țin sechestrați în casă. Copiii vorbesc cu ea, o sună  zilnic prin intermediul rețelelor de socializare. I-a fost respinsă cererea privind ordinul de protecție, mie nu-mi stă în fire să fiu violent fizic și nici psihologic. Am demarat proceduri de mediere împreună cu ea, am încercat sa stabilim un program de vizitare a copiilor. Ea nu a mai venit din ianuarie în țară să-și vadă copiii din cauza pandemiei”, a mai spus Andrei Tinu.

Mai multe