Angajat al penitenciarului, prins cu telefoane în adidaşi

10 iulie 2019 19:21   Național
Ultima actualizare:

Episod incredibil la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, unde sunt condamnaţii cu cele mai mari pedepse, dar şi vieţaşii. Marin Truşcă, angajat al penitenciarului, a vrut să introducă în celule telefoane mobile.

«A încercat să-şi inducă în eroare colegii de la postul de control. Încerca să treacă neobservat cu o plasă în care era o pereche de adidaşi. A scobit tălpile, le-a cusut, a pus ţinte pe adidaşi, dar nu i-a mers», au povestit angajaţi ai penitenciarului, citaţi de adevarul.ro.

Povestea a fost dezvăluită chiar de liderii de sindicat: «În plasă se afla un pachet cu alimente şi, sub acesta, o pereche de adidaşi, pregătiţi special pentru introducerea telefoanelor. Adidaşii aveau ţinte metalice pentru a induce în eroare un eventual control prin intermediul porţii detectoare. Telefoanele se aflau în tălpile adidaşilor. Acestea au fost special scobite, partea superioară a tălpii fiind cusută ulterior introducerii telefoanelor”. Liderii de sindicat spun că Marin Truşcă primea de la deţinuţi 1.000 de euro pentru un singur telefon mobil introdus în celulă.

Mai multe