Anul ăsta-i de bonton o mireasă cu papion! Fetele care se mărită pot renunţa la rochia tradiţională

15 ianuarie 2017 18:51   Național
Ultima actualizare:

Ţinută inedită pentru domnişoarele care spun “Da”! O casă de modă din Timişoara a prezentat, cu ocazia unui târg de nunţi organizat în acest weekend, o nouă variantă vestimentară pentru mireasă. Tinerele pot schimba tradiţionala rochie albă cu costumul de mire!

Casa de modă Felix Ramiro a lansat, la târgul organizat în Timişoara, costumul de mire purtat de o mireasă, împreună cu voalul şi cu buchetul de flori, scrie adevarul.ro. Reprezentanţii casei de modă au anunţat noutatea pe pagina lor de Facebook: „Pentru prima dată în România, un costum de mire Felix Ramiro a fost purtat de o domnişoară cu mult curaj şi, bineînţeles, cu atitudine”.

Cristina Furdui, modelul care a probat ţinuta în prima zi a târgului de la Timişoara, nu ştie dacă ar putea purta costumul de mire şi în faţa altarului. „Mi se pare că se potriveşte tendinţelor actuale, când femeile se îmbracă într-un stil cât mai masculin. Mi se pare ceva diferit. Personal, nu sunt sigură că aş adopta o astfel de ţinută. Nu ştiu ce ar spune viitorul soţ”, se confesează manechinul.

„Mi se pare foarte interesant pentru vizitatori să vadă domnişoară într-un costum de mire”, spune Rodica Costea, managerul casei de modă. 

Mai multe