Arhiepiscopia Bucureștilor vine în ajutorul persoanelor vulnerabile social și vârstnicilor. Număr unic de telefon unde se poate solicita sprijin

17 martie 2020 11:25   Național
Ultima actualizare:

Arhiepiscopia Bucureștilor și Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov colaborează pentru acordarea de ajutor persoanelor din București vulnerabile social, vârstnicilor sau celor aflați în izolare voluntară la domiciliu, în contextul epidemiei de coronavirus.

În contextul epidemiei cu noul Coronavirus (COVID-19) în care se preconizează creșterea accentuată a numărului solicitărilor de asistență din partea persoanelor aflate în izolare voluntară la domiciliu, în situații excepționale, cum ar fi persoanele vârstnice, aflate în imposibilitatea de a se deplasa, a persoanelor cu afecțiuni cronice grave, cu risc crescut de dezvoltare a unor complicații în caz de îmbolnăvire, Arhiepiscopia Bucureștilor, prin Sectorul Social Filantropic și Misionar și Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov au decis să iasă împreună în întâmpinarea persoanelor aflate într-una din aceste categorii de risc, anunță basilica.ro. Iată care sunt măsurile luate în acest sens.

S-a înființat un număr unic de apel telefonic

Mai multe