Aşa ceva chiar n-ai mai văzut! A fost la furat de lemne cu un BMW

18 septembrie 2016 18:38   Național
Ultima actualizare:

Surpriză imensă pentru poliţiştii din Câmpulung Muscel! Oamenii legii au oprit în central localităţii argeşene un BMW seria 3 încărcat cu lemne până la refuz. Portbagajul era burduşit cu lemne, la fel şi habitaclul. De altfel, bancheta din spate fusese scoasă pentru a face loc stivei de lemne.

Limuzina transformată în vehicul de marfă este a unui rom din Bughea de Sus, comună în care mulţi locuitori s-au “specializat” în furtul de lemne. În BMW-ul buclucaş, poliţiştii au găsit nu mai puţin de o jumătate de metru cub de lemn furat! Ţiganul în vârstă de doar 18 ani a mărturist că în ziua respectivă mai făcuse patru transporturi de lemne cu BMW-ul.

Maşina a fost confiscată şi se află acum în curtea Ocolului Silvic Câmpulung. În plus, proprietarul automobilului a fost amendat cu 2.000 de lei.

Click! spune

Conform statisticilor întocmite de Ocolul Silvic Câmpulung, anul trecut au fost aplicate 312 contravenţii silvice, cu o valoare totală de 699.500 lei. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 130 de metri cubi de lemn lucru, 15 metri cubi de cherestea şi 225 de metri cubi de lemn de foc.

Mai multe