Aşa nu ai mai văzut-o pe Udrea din tinereţe!

19 martie 2015 22:06   Național
Ultima actualizare:

Elena Udrea (41 de ani) a făcut senzaţie ieri, când a fost adusă din arest la DNA, unde a fost confruntată cu denunţătorii ei. A fost elegantă, ca de obicei, însă coafura îi era complet schimbată. Părul drept cu care ne obişnuise s-a transformat în bucle.

Însoţită de poliţişti, blonda a coborât din duba care a adus-o la DNA în jurul orei 10.00. Avea cătuşe la mâini şi, cu toate acestea, ţinea bine câteva hârtii, pe care, împreună cu avocatul, a notat întrebările pentru denunţătorii ei în dosarul „Gala Bute”, respectiv Ştefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu şi Adrian Gărdean.

S-a uitat zâmbitoare către camerele de luat vederi ale jurnaliştilor, apoi a intrat în sediul DNA. Imaginile de ieri cu Elena Udrea i-au uimit pe toţi, întrucât blonda s-a prezentat cu o nouă frizură: în loc de părul drept, ea avea părul înfoiat şi puţin ondulat. Mulţi s-au grăbit să spună că Udrea s-a coafat în celula din arestul Poliţiei Capitalei, înainte de a fi adusă la DNA. Surse din anturajul ei ne-au spus, însă, că nici nu poate fi vorba de aşa ceva. „Elena Udrea obişnuia să-şi îndrepte părul cu placa, pentru că părul ei natural este puţin ondulat, aşa cum l-aţi văzut azi (n.r. ieri). Nu s-a aranjat, tocmai de aceea a apărut cu această coafură”, ne-a declarat sursa respectivă. Fapt confirmat, de altfel, şi de celebra fotografie apărută în presa buzoiană, în 1991, când Elena Udrea avea 18 ani şi tocmai participase la un concurs de Miss.

Şi în acea poză, părul ei era la fel de ondulat. Aceeaşi sursă ne-a mai spus că Udrea chiar a vrut să apeleze la un tratament cu botox pentru a-şi îndrepta părul, rezultatul acestuia menţinându-se timp de şase luni.

Mai multe