Asistentă tăiată pe holurile spitalului!

5 iulie 2016 18:28   Național
Ultima actualizare:

S-au bătut cu săbii în unitatea medicală! Un scandal izbucnit duminică noapte pe holurile Spitalului Judeţean de Urgenţe din Târgovişte a îngrozit personalul medical. De altfel, două asistente au fost rănite în încăierarea generală.

Bătaia a pornit la o nuntă, într-un local din Târgovişte. Mai mulţi ţigani s-au bătut cu pumnii şi cu picioarele, scoţând şi săbiile. Patru dintre agresori au ajuns la spital, însă doar unul a rămas internat. Acesta s-a ales cu răni atât de grave, încât a fost transportat la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din Bucureşti.

Agresorii au continuat să se alerge prin spital, în jurul orei 4.00 dimineaţa, astfel că a fost nevoie de intervenţia mascaţilor. Una dintre asistente a fost tăiată de un individ în încăierare, iar o alta a fost bătută. Medicii şi asistentele s-au baricadat în cabinet, de teamă agresorilor, iar pacienţii au fugit din spital. “Momentul a fost de groază. Nu putem munci în asemenea condiţii", a povestit medicul Elena Firoiu, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. 

Mai multe