Ăsta da curaj! Florinel de la Vişina huzureşte cu soţul preot în casa iubitului spaniol

23 aprilie 2018 18:19   Național
Ultima actualizare:

Nu s-au mai văzut de câteva luni bune, însă iată că acum Florinel de la Vișina este din nou cu soțul său, fostul preot britanic Philip Clements. Culmea, cei doi huzuresc acum în casa actualului iubit al lui Florinel, spaniolul Jeronimo.

S-au căsătorit pe 25 aprilie 2017, însă în toamna aceluiaşi an s-au despărțit. Florin Marin (25 de ani) și Philip Clements au hotărât însă să nu divorțeze, deși separarea lor a fost destul de scandaloasă. Britanicul în vârstă de 79 de ani i-a cumpărat tinerelului un apartament de lux în Bucureşti, au locuit o vreme împreună, însă într-o dimineață bătrânul i-a dat lui Florinel un pumn, pentru că acesta dormea prea mult.

A fost picătura care a umplut paharul, iar la scurt timp după despărţire, Florinel de la Vișina s-a cuplat cu un afacerist spaniol, pe nume Jeronimo Jesus de la Vega, care-l răsfață cu tot ce-i pofteşte inima. Iată însă că românul nu s-a dezlipit nici de bătrânelul soț, iar zilele acestea s-au revăzut după mult timp. Florin a profitat de faptul că iubitul spaniol e plecat în vacanță și l-a primit pe Philip în casa acestuia, din Alicante, Spania. Cei doi profită din plin de vacanţă, se plimbă pe plajă şi se bucură de intimitate.

Mai multe