Asta e nesimţire! Cât să mai răbdăm gropile astea?

29 iulie 2016 21:44   Național
Ultima actualizare:

În urmă cu mai bine de zece zile, un crater apărut peste noapte în asfalt a dat peste cap traficul într-o zonă foarte aglomerată din nordul Capitalei.

Săptămâna trecută, Click! a atras atenţia edililor, dar până astăzi nimeni nu a mişcat un deget să repare groapa. În urmă cu câteva luni, o porţiune de asfalt se prăbuşea în zona parcului Izvor din Capitală, ziua în amiaza mare, pe o arteră intens circulată. Doar puţin a lipsit ca evenimentul să se transforme într-o tragedie.

Câteva săptămâni mai târziu, o altă bucată de pământ se surpa în zona Floreasca, pentru ca la doar câteva zile distanţă alte gropi să pună în pericol viaţa şoferilor: de data asta în zona Gării de Nord, dar şi în nordul Capitalei, la intersecţia şoselei Pipera cu Calea Floreasca. Click! a sesizat autorităţile, însă fără rezultat. Fisura se măreşte de la o zi la alta, în timp ce edilii se laudă că au demarat lucrările de resemnalizare a marcajelor rutiere pe străzi. Adică vor vopsi proaspăt dungile albe de separare a sensurilor de circulaţie, desigur, acolo unde acestea nu vor fi întrerupte din pricina gropilor. 

Mai multe