Atac cu cuțitul și focuri de armă la Arad. Supărat că i-a concediat iubita, un tânăr l-a atacat pe patron

20 noiembrie 2021 7:34   Național
Ultima actualizare:

Scene îngrozitoare la Arad, într-o zonă intens circulată din oraș. Supărat că patronul a dat-o afară pe iubita sa, care lucra într-o frizerie, un tânăr s-a înființat la carmangeria pe care individul o mai avea şi, după ce l-a ameninţat şi l-a tăiat cu un cuţit, a scos şi un pistol cu bile şi a tras două focuri spre magazin, spărgând un geam.

Tânărul de 26 de ani a scos un cuţit şi a început să-l flurure în faţa magazinului şi să ameninţe, scrie Observatornews.ro. Proprietarul, care vindea la tejghea în acel moment, n-a stat mult pe gânduri. A pus mâna pe un extinctor şi a ieşit să se răfuiască cu tânărul care îl ameninţa. S-a ales însă cu o rană la umăr. Tânărul nervos nu a cedat și a scos și un pistol cu care a tras două focuri de armă prin geam, spre proprietar. Acesta a primit îngrijiri medicale de la medicii sosiţi la faţa locului, dar nu a fost transportat la spital. Agresorul a dispărut de la locul faptei chiar înainte să ajungă echipajele de intervenţie. 

Agresorul a fost prins și și reținut pentru 24 de ore

Agresorul, care dispăruse de la fața locului până să sosească poliția, a fost prins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o mașină care se deplasa spre centura orașului Lugoj, notează Digi24. Potrivit Poliției Arad, bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost depistat de polițiști orașului Lugoj, într-un autoturism care se deplasa pe centura orașului Lugoj, județul Timiș. Acesta a fost preluat de polițiștii arădeni și reținut pentru 24 de ore. Individul urmează să fie prezentat sâmbătă magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Mai multe