Atenţie! Bilete contrafăcute la concertul Scorpions

6 iunie 2011 15:00   Național
Ultima actualizare:

Project Events, organizatorii evenimentului, avertizează cumpărătorii acestor bilete false că nu vor putea trece de poartă întrucât aparatele de scanat vor detecta imediat eroarea. Chiar dacă e o copie fidelă a originalului, seria biletului fals îi va da de gol pe cei care nu şi-au permis să scoată din buzunar 128 de lei, cel mai ieftin bilet pe Gazon B.

Aceştia vor risca să intre sub incidenţa legilor penale pentru fals şi uz de fals. De asemenea, Project Events a declarat pentru Click! că vor schimba, în scurt timp, designul şi hârtia biletelor. Pentru a nu mai da nas falsificatorilor,  biletul va conţine mai multe elemente de siguranţă.

Tichetele se pot achiziţiona din Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter), Librăriile şi chioşcurile Adevărul, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1,  Diverta, BILETOO.ro, biletfan.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletedelatati.ro şi ticketpoint. Bilete se mai găsesc doar la următoarele categorii:

- 190 lei – Gazon A - 265 lei – Golden Circle- 350 lei – Tribună (au mai ramas bilete doar la tribunele B, C, D şi E)

Mai multe