Atenție, bucureșteni! Se redeschid două staţii de metrou

5 septembrie 2017 7:25   Național
Ultima actualizare:

Veste bună pentru bucureșteni. Accesul călătorilor în staţiile de metrou Tineretului şi Apărătorii Patriei, se deschid cu o zi mai devreme faţă de data anunţată.

Metrorex deschide, marţi (5 septembrie), accesul călătorilor în staţiile Tineretului şi Apărătorii Patriei, cu o zi mai devreme faţă de data anunţată, informează news.ro.

Etapa finală a lucrărilor de modernizare a instalaţiilor de acces în staţiile de metrou a început sâmbătă şi se va încheia în 19 septembrie. Ultima etapă vizează şase staţii cu o singură cale de acces.

În perioada 9 septembrie - 12 septembrie, vor fi făcute modernizări ale instalaţiilor de acces la staţiile Dimitrie Leonida şi Costin Georgian, ultimele programate fiind Pantelimon şi Basarab 1 unde lucrările se vor desfăşura în perioada 16 septembrie - 19 septembrie.

Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 4 zile calendaristice consecutive, dintre care două lucrătoare. Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistenţa necesară călătorilor, scrie news.ro.

Până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii.

Metrorex precizează că a solicitat RATB sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafaţă, pentru perioadele în care se vor desfăşura lucrările.

Mai multe