Atenţie pe şosele! Sâmbătă a fost ziua accidentelor

15 decembrie 2018 19:50   Național
Ultima actualizare:

Odată cu ninsorile, s-au înmulţit şi accidentele rutiere. O persoană a murit şi o alta a fost rănită grav sâmbătă în localitatea Buneşti din judeţul Vâlcea, după ce un TIR încărcat cu lemne s-a ciocnit de un autoturism. Pompieri militari, echipaje SMURD şi de descarcerare au intervenit pentru salvarea victimelor.

Un alt TIR s-a ciocnit de o maşină ieri pe şoseaua ce leagă Timişoara de Vama Moraviţa. Şoferul din autoturism, un bărbat de 33 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în TIR-ul ce venea din sens opus. Şoferul vinovat şi pasagerul său au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Un alt accident cu 4 victime s-a petrecut tot ieri pe raza localităţii argeşene Merişani. A fost provocat de un şofer de 87 de ani, care a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o maşină ce se deplasa regulamentar din sens opus. Apoi, o a treia maşină nu a mai putut evita carambolul. Octogenarul şi soţia sa de 73 de ani au rămas încarceraţi. 

Mai multe