Atenţie, şoferi! Poliţiştii vă pândesc cu camera ascunsă

31 iulie 2014 22:00   Național
Ultima actualizare:

Respectaţi regulile de circulaţie, altfel aveţi toate şansele să fi traşi pe dreapta şi amendaţi! Poliţiştii bucureşteni vă filmeză în trafic din maşini neinscripţionate, iar de nicăieri apar colegi pe motociclete care vin după dv. Iată ce au păţit alţi şoferi!

Se ştie că traficul din Capitală este ca o junglă şi că fiecare şofer face cel taie capul. Nu mai acordă prioriate pietonilor, merge pe contrasens, întoarce pe linia de tramvai sau chiar trece pe roşu nestingherit. Pentru a preveni accidentele şi pe a-i liniştii de conducătorii auto indisciplinaţi, poliţiştii de la Brigada Rutieră au ieşit la „vânătoare”.

Din maşini, pe care nu scrie „Poliţia”, aceştia au filmat cu radarul traficul din Bucureşti, iar imaginile au fost date publicitătţii. Nu mică ne-a fost mirarea să constatăm că regulile de circulaţie sunt valabile doar pe hârtie.

„Neobservarea unui echipaj rutier în trafic nu trebuie să conducă la ideea că în acea zonă există un vid sancţionatoriu pentru şoferii indisciplinaţi”, precizează reprezentanţii Polţiei Române.

În urma acţiunii, care a avut loc toată luna iulie, mulţi şoferi au rămas pietoni şi le-au fost aplicate amenzi de peste 25.000 de lei. Atenţie! Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

Mai multe