Aterizare de urgenţă pe aerportul Otopeni. Un pasager a murit în timpul zborului

22 mai 2018 8:10   Național
Ultima actualizare:

Un avion al companiei Turkish Airlines efectua o cursă pe ruta Hanovra-Istanbul atunci când a fost nevoit să aterizeze de urgenţă cu jumătate de oră înainte de miezul nopţii pe aeroportul din Otopeni.

Cauza a fost o urgenţă medicală reprezentată de un pasager aflat la bord care a acuzat stări de rău. Din nefericire, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa şi a fost declarat decedat de către echipajele medicale aflate în aerport. 

Potrivit primelor informaţii, pasagerul decedat este un bărbat în vârstă de 60 de ani despre care se crede că a făcut un stop cardio-respirator în timpul zborului. La scurt timp după ce aeronava a aterizat de urgenţă, bărbatul a fost declart decedat de către echipajele medicale prezente în aerportul Otopeni. Pasagerii au fost debarcaţi din aeronavă, ora când îşi vor putea relua zborul spre destinaţia iniţială fiind necunoscută. Echipajul a aşteptat sosirea celor de la Medicină Legală pentru a putea efectua cele necesare în astfel de situaţii extreme. 

Ştire în curs de actualizare...

Mai multe