Atrage clienţii cu prostituate din plastic

1 iulie 2011 15:59   Național
Ultima actualizare:

Cristi Bârgu (30 de ani), un tânăr afacerist din Bacău le face viaţa mai dulce şoferilor care tranzitează drumul european E85. La ieşirea dinspre Bacău înspre Bucureşti, în dreptul localităţii Nicolae Bălcescu, omul îşi promovează afacerea cu figurine de grădină prin intermediul a două prostituate.

Botezate Woody şi Emanuel, cele două fete nu sunt însă reale, aşa cum cred mulţi şoferi care trec prin zonă. Sunt făcute din fibră de sticlă şi răşină şi vin tocmai din Germania pentru a promova imaginea bussinesului cu figurine de grădină.

E drept însă că ele reprezintă atracţia zonei şi că, uneori, le ridică la maxim adrenalina şoferilor. „Sunt mulţi care claxonează şi opresc maşinile. Cred că cele două figurine sunt reale. Unii trag pe dreapta şi aşteaptă ca fetele să îi viziteze în cabină", povesteşte Cristi Bârgu.

Recunoaşte că a primit de nenumărate ori oferte de a le vinde pe cele două fete sau de a le închiria pentru diverse evenimente, majorate sau zile onomastice. De fiecare dată a zis nu.

„Mi-e frică să nu le spargă dacă le închiriez. Ele nu sunt pentru vânzare ci doar pentru a atrage potenţialii clienţi dornici să cumpere figurine de grădină", spune proprietarul.

Chiar dacă nu vrea să scape de ele, omul nu exclude ca pe viitor să recurgă şi la această opţiune. Condiţia este însă să primească o ofertă de câteva sute de lei bune.

„Cele două fete sunt majore şi virgine. Poliţia nu le-a sancţionat niciodată pentru că nu au fost prinse în flagrant. Nu cer de mâncare, nu cer bani şi îţi zâmbesc tot timpul chiar dacă eşti frumos, urât, posomorât sau vesel", îşi laudă marfa Cristi Bârgu.

Vezi şi:

Jumătate din capul lui e din plastic

Japonezii au inventat maşina de sărutat prin internet. Ai săruta o bucată de plastic în locul persoanei iubite?

Piticii, la concurenţă cu fetiţele

Chiar dacă la intrarea în spaţiul expoziţional există două prostituate de lux, odată intraţi pe poartă, clienţii vor avea surpriza să găsească sute de figurine de diverse mărimi.

De la pitici de grădină, bătrânei cu pipa în gură, zebre şi căprioare în mărime naturală până la căţei de curte şi pitici obsceni. Preţurile sunt cuprinse între 40 de lei şi 1.000 de lei.

Citeşte şi:

A ucis trei prostituate cu arbaleta şi le-a mâncat bucăţi din corp - FOTO

Soldaţii ruşi sunt folosiţi ca prostituate masculine în Sankt Petersburg

O prostituată româncă a fost găsită moartă într-un garaj

O maseuză erotică este de fapt o prostituată? VIDEO

Mai multe