Atrocitate la Vaslui. I-a băgat levierul în uter şi a omorât fătul!

10 noiembrie 2016 13:49   Național
Ultima actualizare:

Faptă inimaginabilă! O femeie însărcinată în cinci luni a ajuns în comă la spital, după ce concubinul a bătut-o cu coada unei coase şi a omorât fătul cu un levier pe care i l-a introdus în uter. Bărbatul de 42 de ani din judeţul Vaslui a fost reţinut miercuri de poliţişti.

Concubina lui Constantin Boitan a fost găsită marţi seară zăcând într-un şanţ. Femeia gravidă prezenta o hemoragie puternică şi era plină de vânătăi, fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui, care a cerut apoi sprijinul unui echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. În urma investigaţiilor efectuate în spital, medicii au constatat că fătul este mort. ”Urmare a primelor investigaţii medicale, femeia a fost diagnosticată cu traumatism abdominal, hematom vulvo-perineală post traumatică, făt decedat”, au declarat reprezentanţii spitalului.

A încercat să se ascundă

Potrivit investigaţiilor efectuate de poliţişti, în seara de 7 noiembrie, bărbatul şi-a lovit concubina cu coada unei coase, în urma unui conflict. În plus, există indicii că agresorul i-ar fi băgat concubinei un levier în uter, pentru a-i ucide fătul. După comiterea faptei îngrozitoare, bărbatul a părăsit locuinţa şi a încercat să se ascundă, însă a fost prins miercuri. După ce a consumat cantităţi mari de alcool, agresorul şi-ar fi ieşit din minţi la gândul că nu ar fi fost el tatăl copilului.

Şase copii

Cei doi concubini mai au împreună şase copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 11 ani. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a intervenit joi şi i-a preluat pe cei şase micuţi de la locuinţa din Codeşti a bărbatului şi i-a internat în centre de plasament. Cel mai mic dintre copii a fost dat în plasament familial la un asistent maternal profesionist.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Constantin Boitan. 

Mai multe