Au dormit la zeci de metri înălţime

1 iulie 2015 21:42   Național
Ultima actualizare:

Flaviu Cernescu, practicant de slackline (sport care constă în sărituri pe o chingă suspendată la o anumită înălţime), şi-a trecut în cont o nouă ispravă. La Partoş (judeţul Alba), el a dormit împreună cu un prieten, tot acrobat, la înălţime.

Cei doi şi-au legat hamacele de un stâlp de fier care susţine trecerea peste râul Mureş a conductelor cu apă potabilă. „Veneam de la festivalul "Electric Castle" de la Cluj şi ne era somn. Ne-am decis să facem o oprire şi să ne odihnim acolo”, a povestit Flaviu pentru alba24.ro.

Cei doi prieteni au explicat că au ajuns la pod după miezul nopţii, l-au escaladat, şi-au întins hamacele şi au dormit până dimineaţa. Programator de meserie, Flaviu Cernescu a ajuns şi în presa britanică, după o serie de acrobaţii realizate deasupra rezervorului de pe lacul de acumulare Iovanu, pe o frânghie situată la 60 de metri înălţime.

De asemenea, el a participat la “Românii au talent”, emisiunea difuzată de Pro TV, unde a încântat publicul cu mişcări spectaculoase în timp ce mergea pe un monociclu.

Mai multe