Au murit după ce au băut alcool metilic vândut drept vodcă

29 octombrie 2019 20:56   Național
Ultima actualizare:

Ion Bârlică, un cârciumar din Comarnic (Prahova), e acuzat de omor calificat, după ce cinci clienţi au murit după ce au băut alcool într-unul dintre barurile administrate de acesta. Individul le-a vândut oamenilor alcool metilic în loc de vodcă, iar clienţii au murit la câteva ore după ce au băut din otravă.

Omul de afaceri a ajuns în faţa anchetatorilor după ce, în 2015, mai multe persoane au decedat pentru că au consumat băuturi cumpărate de la acelaşi bar din Comarnic. Mai întâi a murit un bărbat în vârstă de 72 de ani, apoi s-a stins, la scurt timp, fiul bătrânului, un bărbat în putere, de doar 42 de ani. Legiştii au anunţat drept cauză a morţii intoxicaţia cu alcool metilic, iar poliţiştii din Comarnic au deschis o anchetă, scrie adevarul.ro.

Între timp, alte trei persoane, despre care se ştia că au băut alcool de la acelaşi magazin, au murit la spitalele din Prahova.  Patronul barului a mărturisit că a cumpărat un bidon de 20 de litri de băutură spirtoasă neautentificată, pe care a vândut-o în barurile pe care le administrează. 

Mai multe