Au murit în pivniţă, intoxicaţi cu «produşi de putrefacţie a dejecţiilor»

5 iunie 2012 18:12   Național
Ultima actualizare:

Cele trei persoane care au murit duminică într-o pivniţă a unei ferme din localitatea botoşăneană Orăşeni Deal s-au intoxicat cu "produşi de putrefacţie a dejecţiilor", conform rezultatului preliminar al examenului medico-legal.

Conform raportului medico-legal provizoriu, cele trei persoane au murit din cauza insuficienţei cardio-respiratorii acute "ca urmare a edemului pulmonar consecutiv intoxicaţiei acute cu produşi de putrefacţie a dejecţiilor", scrie Adevărul.

Trei persoane, Eduard Gaşler (37 ani) şi prietena lui Alina Bejinariu (33 ani) şi un prieten al acestora, Alexandru Racu (38 ani), au murit, duminică după-amiază, în timp ce soţia ultimului a fost salvată după ce au coborât într-o pivniţă a unei ferme din Orăşeni Deal.

Cele patru persoane, împreună cu mai mulţi prieteni au mers, duminică, la un grătar la o fermă din Orăşeni Deal, localitate situată la aproximativ zece kilometri de Botoşani, iar la un moment dat Gaşler ani, a coborât în pivniţă pentru a lua ceva.

Din cauză că bărbatul întârzia să se întoarcă, prietena lui a coborât după el şi întrucât nici ea nu revenea, un alt bărbat, Alexandru Racu, a mers după ea.

Soţia ultimului, în vârstă de 29 de ani, a intrat şi ea în pivniţă, unde i-a găsit pe cei trei în stare de inconştienţă lângă scara din pivniţă şi a leşinat, iar un bărbat a luat-o de acolo şi a sunat la 112, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani intervenind şi scoţându-i pe cei trei din pivniţă.

Mai multe