Au murit la 205 km/h într-un accident de circulaţie pe E85

5 martie 2012 9:05   Național
Ultima actualizare:

Doi tineri şi-au pierdut viaţa şi un al treilea a fost grav rănit într-un eveniment rutier care a avut loc pe şoseaua între Focşani şi Garoafa. În ultimele zile, şase oameni au pierit în accidente de circulaţie pe şoselele din Vrancea.

Un nou accident teribil de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 3.30, pe E85.

Doi tineri şi-au pierdut viaţa, iar altul se află în stare gravă la Spitalul „Sf. Pantelimon" după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu o semiremorcă a unui tractor înmatriculat în Bulgaria.

"Accidentul a avut loc pe fondul vitezei. Acul de la kilometrajul maşinii s-a oprit la 205 km/h. Este al doilea accident cu morţi din ultima săptămână din cauza vizezei excesive", ne-a declarat comisarul şef Alexandru Cara, de la Poliţia Rutieră Vrancea.

Trei persoane au decedat şi două sunt rănite într-un teribil accident rutier pe E85, la Urecheşti!

La volanul autoturismului Mercedes se afla Ionel Cobzaru, în vârstă de 29 de ani, din Vrîncioaia, care a murit pe loc, la fel şi Mihăiţă Dumitrescu, în vâstă de 28 de ani, din Focşani. Celălalt pasager în maşină, Adrian Fusaru, în vârstă de 27 de ani, din Focşani, a fost transportat în stare gravă la spital.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Mai multe