Au pierdut pe drum sicriul în care se afla mortul!

26 februarie 2018 11:53   Național
Ultima actualizare:

Scene incredibile, duminică seară, pe o stradă din municipiul Arad. Un sicriu în care se afla o persoană decedată a căzut din mașina mortuară direct pe șosea. Când și-au dat seama ce s-a întâmplat, cei de la pompe funebre au alergat să acopere sicriul descoperit. Camerele de supraveghere de la o benzinărie au surprins momentul.

Incidentul tragicomic, demn de filmele lui Kusturica s-a întâmplat duminică seara, în cartierul Alfa din Arad, la intersecția cu șoseaua ce duce spre aeroport – Calea Bodrogului.

Sicriul a căzut din maşina mortuară în timp ce se deplasa pe bulevard, nu departe de cimitir. Imediat după ce coşciugul a căzut din dric, în zonă a apărut un echipaj al Poliţiei locale, care a asigurat zona, astfel încât să nu se producă alte accidente.

De cum și-au dat seama că au pierdut mortul pe drum, cei de la firma de pompe funebre au alergat să pună capacul pe sicriul deschis. Tot pe drum a ajuns şi crucea răposatului. Norocul angajaţilor de la pompe funebre a fost că sicriul cu decedatul nu s-a răsturnat.

Mai multe