Au vrut să fure tot autobuzul cu o căruţă

17 octombrie 2012 16:57   Național
Ultima actualizare:

În România, orice obiect din metal poate oricând să dispară, indiferent cât este de mare. La Reşiţa, doi ţigani au furat scaunele, uşile şi barele metalice din mai multe maşini ale societăţii locale de transport.

Cei doi hoţi au intrat duminică în garajul firmei de transport local şi au încărcat într-o căruţă, bucată cu bucată, părţi din autobuzele scoase din uz.

Romii nu s-au bucurat însă de pradă, pentru că jandarmii i-au prins în flagrant. În urma verificărilor făcute la faţa locului, oamenii legii i-au identificat pe B.M. în vârstă de 34 ani şi pe C.I. în vârstă de 38, ambii cu domiciliul în Reşiţa, care au pătruns în incinta societăţii comerciale, de unde au reuşit să sustragă 8 uşi şi 4 scaune de la autobuzele scoase din funcţiune, pe care le-au încărcat într-o căruţă, cu intenţia de a le transporta la un centru de colectarea fierului vechi, pentru a fi valorificate.

Cei doi hoţi au fost arestaţi şi sunt cercetaţi pentru furt calificat. Pentru că astfel de cazuri apar tot mai des, poliţiştii au făcut verificări la centrele de colectare a fierului vechi din localitate.

Aici au mai descoperit părţi ce par a proveni tot din mijloacele de transport local scoase din uz.

Mai multe