Avarie în stația de metrou Eroilor 2, la două săptămâni de la inaugurare. Apa a curs din tavan, în mijlocul peronului

1 octombrie 2020 12:10   Național
Ultima actualizare:

Au trecut mai puțin de trei săptămâni de când a fost inaugurată magistrala de metrou M5, dar deja a fost înregistrat primul incident petrecut în stația de metrou Eroilor 2. Din tavanul noii stații Eroilor 2 a început să curgă apă direct pe peron. Inconvenientul a fost soluționat rapid, iar Metrorex a emis un comunicat în care a explicat sursa acestuia.

Metroul din Drumul Taberei a fost inaugurat pe 15 septembrie, după 11 ani de când au început lucrările de execuție.Puțin peste 3,2 miliarde de lei, atât a costat proiectul de metrou din Drumul Taberei, cu cele 10 stații, două ramuri și depoul de la Valea Ialomiței. 

La nici trei săptămâni de la inaugurarea lui a fost înregistrat deja un incident. Joi, 1 octombrie, călătorii au putut observa cum din plafonul stației de metrou Eroilor 2 curgea apa, în mijlocul peronului. 

Explicația Metrorex

„Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală. Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor", a transmis Metrorex, prin intermediul unui comunicat. 

Mai multe