«Bădălău m-a înjurat de măicuţa mea şi mi-a dat un pumn»

17 septembrie 2017 18:59   Național
Ultima actualizare:

Pâine şi circ! Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, e acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi se aflau la o nuntă la Comana, în judeţul Giurgiu.

Liberalul a declarat că Niculae Bădălău l-a înjurat, ameninţat şi l-a lovit ”cu un pod de palmă peste gură”. ”Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, a declarat, pentru Mediafax, Marin Anton.

El a mai spus că, în momentul în care a ajuns la nuntă, Niculae Bădălău se afla deja la eveniment. ”M-a înjurat, a vorbit multe şi nevrute... Nu ştiu dacă era beat sau nu, pentru că eu abia ajunsesem la nuntă şi nu apucasem să beau nici o gură de apă”, a mai spus Anton Marin.

Niculae Bădălău, în schimb, neagă că l-ar fi lovit pe Marin şi spune că a existat doar un schimb de replici între ei. ”Sâmbătă seara am participat la un eveniment fericit, la care băiatul meu a fost naş. Pur şi simplu, nu am avut decât un schimb de replici cu domnul Marin Anton. Nu înţeleg de unde Dumnezeu a ieşit toată povestea asta. Nu sunt de acord cu violenţa, detest violenţa, consider că dialogul e calea prin care se pot rezolva lucrurile şi sunt stupefiat de ce se spune. Erau 500 de martori, Dumnezeule, era o petrecere. Nu l-am lovit pe Marin Anton”, a spus Niculae Bădălău la Antena 3.IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General. Bădălău a spus şi că nu a fost chemat la Poliţie să dea explicaţii.

Mai multe