Bărbat bătut cu parul de nevasta infidelă

15 mai 2013 10:28   Național
Ultima actualizare:

Dumitru Pintilii, în vârstă de 46 de ani, din comuna botoşăneană Frumuşica, a povestit că a plecat în sat la muncă, iar soţia sa a rămas acasă cu cei patru copii. Bărbatul susţine că atunci când s-a întors acasă şi-a găsit soţia beată şi că l-a bătut cu un par, potrivit botosaneanul.ro.

"Când am venit era beată şi m-a luat la bătaie cu un par, după care m-a muşcat de ureche. A venit Poliţia la noi în sat a văzut care e treaba, a anunţat salvarea şi m-a adus la spital. A spart toate geamurile acasă. E diferenţă de 16 ani. Eu sunt mai mare ca ea, şi acum ea şi-a găsit alt iubit, şi dacă am depistat care e treaba, de ciudă altă soluţie nu a avut, ce a zis, că gata m-ai depistat", a explicat Dumitru Pintilii.

Bărbatul încornorat susţine că se va despărţi de consoarta sa şi că nu este la primul incident de acest gen: „Acum mama mea a spus că are ea grijă de copii numai să nu îi mai facă necazuri pe acolo. O să ne despărţim, altă soluţie... nu se poate. M-a lovit cu parul, aici după ceafă. Am numai copci şi mi-a muşcat urechea cu gura. Să mă fac bine, da cu ea nu pot să o duc la capăt ea e un hal fără hal, e distrusă de tot.. Să aibă grijă de copii că dacă sar la ea pe urmă e mai rău. Dacă a apucat m-a luat în primire de prima dată, acum uitaţi în ce hal am ajuns", a mai spus Dumitru Pintilii.

Mai multe