Bărbat de 50 de ani, găsit mort în mare, la Eforie Nord

2 iulie 2020 19:39   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost văzut de salvamari plutind în mare la Eforie Nord, joi după-amiază. El a fost scos la ţărm de către salvamari, însă cadrele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Manevrele de resuscitare s-au dovedit inutile, iar decesul bărbatului a fost pronunțat la scurt timp după sosirea echipajului de Ambulanță.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, în staţiunea Eforie au intervenit paramedicii SMURD şi şenilata punctului de prim-ajutor Eforie Nord pentru ajutorarea unui bărbat de aproximativ 50 de ani. El a fost găsit de către salvamari putind în mare şi adus la ţărm. La fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD. 

Cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare timp de mai multe zeci de minute, dar, în ciuda eforturilor depuse, bărbatul nu a putut fi salvat. Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi transportat la morgă, urmând ca necropsia să dezvăluie ce a provocat decesul acestuia. 

Mai multe