Bărbat de 60 de ani călcat de tramvai în București

14 ianuarie 2018 18:46   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de circa 60 de ani a fost surprins sub roțile unui tramvai de pe linia 25, duminică seară. Conform pompierilor bucureșteni, chemați la fața locului, bărbatul a avut răni care au făcut imposibilă misiunea salvatorilor. Reprezentanții ISU au revenit și au declarat că bărbatul a supraviețuit accidentului.

Un bărbat a căzut sub roțile tramvaiului 25, duminică seară, în intersecția Șos. Viilor – strada Panait Istrati. Un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD au fost trimise la fața locului pentru a-l scoate pe om de sub vehicul. Echipajul de salvare au reușit acest lucru la scurt timp și bărbatul a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni. După ce inițial anunțaseră că victima are în jur de 45 de ani și că și-a pierdut viața, reprezentanții ISU au revenit cu precizări:

„Bărbatul are 60 de ani şi a fost scos de sub tramvai în stop cardio-respirator. După mai multe manevre de resuscitare ce au durat câteva zeci de minute, bărbatul a prezentat semne vitale, astfel că a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni”, a precizat reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov.

Tragicul accident s-a petrecut în dreptul stației de tramvai. Deocamdată nu se știe cum a ajuns bărbatul sub roțile tramvaiului, dar se iau în calcul toate variantele posibile. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca acesta să fi fost împins pe șine.

Mai multe