Bărbat din Argeș, accidentat mortal de duba poliției! Accidentul, suprins de camere

21 februarie 2018 14:52   Național
Ultima actualizare:

Un accident grav a avut loc pe un drum județean din Argeș. Un bărbat de 57 de ani a fost lovit mortal de o dubă a Poliţiei, în care se aflau patru lucrători de la serviciul de acţiuni speciale.Accidentul a avut loc din cauza drumului acoperit cu gheață și zăpadă.

Accidentul tragic a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Se poate observa cu ușurință cum într-o curbă, după un pod, maşina Poliţiei derapează şi îl proiectează pe pieton până într-un stâlp. Totul s-a petrecut sub ochii fratelui victimei, care se deplasa pe bicicletă, chiar în urma lui. Oamenii legii au fost nevoiți să să ridice maşina, ca să-l poată scoate pe bărbatul rănit.

Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale, dar doctorii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, iar decesul a survenit la câteva ore, din cauza rănilor deosebit de grave. Între timp, duba poliţiei, rămasă pe loc, a fost lovită de o altă maşină care a derapat în acelaşi loc şi a avut aceeaşi traiectorie ciudată. În urma celor două accidente, poliția rutieră a anunțat că cel care se ocupă de adminstrarea drumului va fi amendat. Ofițerul care se afla la volan și care l-a lovit mortal pe pieton va suporta consecințele acțiunii sale, pe numele său fiind deschis un doar penal sub infracțiunea de ucidere din culpă.

Mai multe