Bărbat din Neamț, acuzat că și-a tranșat fiul și l-a aruncat în râu. Părți din el au fost găsite în Siret

7 august 2020 18:19   Național
Ultima actualizare:

Crimă sinistră în Neamț, unde un bărbat este acuzat că și-a ucis și tranșat fiul, iar mai apoi a aruncat bucățile cadavrului în râul Siret.

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, din județul Neamț, a fost reținut joi, 6 august, fiind acuzat că și-a ucis fiul, l-a tranșat și l-a aruncat în râu. Un grup de pescari a găsit părți din cadavrul victimei aruncate în râul Siret, potrivit Gândul.ro.Oamenii legii au fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență că în râul Siret au fost găsite mai multe părți dintr-un cadavru. Autoritățile s-au deplasat la fața locului, iar urma unei expertize s-a stabilit faptul că membrul superior aparține unui bărbat de 45 de ani, din Roman.

Anchetatorii au concluzionat că bărbatul a fost ucis chiar de tatăl său, în urma unui conflict ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Din informațiile poliției, disputa dintre tată și fiu a pornit de la faptul că bărbatul de 45 de ani se îmbăta des și devenea violent.La ultima ceartă însă, lucrurile s-au aprins, iar bătrânul ar fi luat o secure și și-ar fi lovit fiul în zona capului. După ce l-a ucis, bătrânul a tranșat cadavrul și l-a aruncat în râu.

Conform sursei anterior menționate, bărbatul de 73 de ani a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și profanare de cadavre sau morminte, potrivit autorităților. 

Mai multe