Bărbat în stare gravă, în urma unui accident cu parapanta, în Neamț

10 iulie 2021 19:54   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost rănit grav, sâmbătă, şi este în stare de semiconştienţă, după un accident cu parapanta produs în judeţul Neamţ.

Accidentul a fost semnalat prin apel la numărul unic de urgență 112, potrivit sursei citate. Pompierii au fost înștiințați că o persoană a căzut cu parapanta în localitatea Stejaru, comuna Pângărați.

Bărbat în stare gravă după ce s-a prăbușit cu parapanta

ISU Neamț a transmis că la locul accidentului au fost trimiși pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD. Sursa citată a precizat că este vorba despre un bărbat, semiconştient, care a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD TIM şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rutală Gârcina, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a căzut cu parapanta, accidentându-se, în localitatea Stejaru. Din primele cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, un bărbat, de aproximativ 40 de ani, din Bacău, în timpul unui zbor de agrement cu parapanta, a suferit un accident. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Neamţ. 

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. 

Mai multe