Bărbatul care a slăbit 150 kg a scăpat de pielea în plus

9 iunie 2014 14:50   Național
Ultima actualizare:

A luptat ani de zile cu zecile de kilograme în plus. După ce a slăbit 150 de kilograme a apărut altă problemă: kilograme întregi de piele în exces. Acum, Marius Stoica este, în sfârşit fericit. A trecut cu bine de prima operaţie în cursul căreia medicul i-au eliminat 4 kilograme de piele.

De la 240 de kilograme, Marius Stoica, bărbatul în vârstă de 35 de ani, a ajuns să cântărească doar 90, reuşind cu ajutorul unei operaţii de micşorare a stomacului să scape de 150 de kilograme.

Tot un record a fost şi intervenţia de joia trecută pentru medicul care l-a operat. Chirurgul plastician Radu Jecan a reuşit să-i îndepărteze lui Marius patru kilograme de piele din zona abdomenului şi zona inghinală, iar intervenţia a fost una extrem de epuizantă, deoarece a necesitat maximum de atenţie şi a durat aproape şapte ore.

„A fost o operaţie dificilă întrucât am operat o suprafaţă destul de delicată, care a expus multe vase de sânge. Nu au fost probleme, totul a decurs foarte bine, fără evenimente postoperatorii", a declarat chirurgul plastician Radu Jecan. Ieri, după patru zile petrecute în clinică, Marius a plecat acasă fericit.

„Simt că zbor acum. Îi mulţumesc domnului doctor că m-a scăpat de acest calvar din viaţa mea", a spus Marius.

Când se va reface complet după această intervenţie, bărbatul va mai fi supus la încă două operaţii pentru îndepărtarea pielii de pe sâni şi spate.

Mai multe