Bărbatul care n-a mâncat trei ani şi jumătate s-a îngrăşat 10 kg

26 februarie 2017 20:35   Național
Ultima actualizare:

De şase ani se luptă să-şi revină după o operaţie care i-a dat viaţa peste cap. Şi, se pare, că Eugen Movilă reuşeşte! Ieşeanul de 47 de ani a început să se simtă mai bine, după ce a luat în greutate 10 kg, ajungând astfel să cântărească 40.

„Mi-am mai revenit, pot să merg, nu mai stau la pat, dar problemele pentru mine nu s-au terminat. Acum, am o semipareză la stomac, nu am mâncat nimic timp de trei ani şi jumătate şi este firesc să apară astfel de probleme. Medicii mi-au spus că îmi trebuie un stimulator pentru stomac”, ne-a declarat bărbatul. 

Momentul în care a pus din nou mâncare în gură a fost pentru Eugen de neuitat. „Am simţit că l-am apucat pe Dumnezeu de un picior. Nu mai ştiam ce gust are apa”, a adăugat ieşeanul.

În 2011, Eugen a suferit o operaţie de peritonită. Pentru că tratamentul medicamentos i-a afectat colonul, medicii au fost nevoiţi să-i taie o bucată din el. De atunci, n-a mai putut să mănânce. Era hrănit printr-un tub prin care i se introducea în stomac un amestec de vitamine. A fost un adevărat chin prin care a trecut sprijinit de soţia sa, Daniela, care mereu i-a fost aproape.

Mai multe