Bărbatul din Brașov care și-a ucis soția și copiii era drogat! Noi dezvăluiri halucinante

28 martie 2018 13:33   Național
Ultima actualizare:

Alte noi dezvăluiri ies la iveală despre Florin Buliga, bărbatul care și-a ucis soția și cei doi copii. Anchetatorii ar fi găsit canabis în mașina lui.

Avocatul lui Florin Buliga a declarat că acesta ar putea fi motivul pentru care bărbatul a comis aceste orori. ”În opinia mea, consumul de canabis a declanşat starea criminală", a declarat avocatul Daniel Diaconu pentru Observator, precizând că bărbatul a băut doi litri de apă în timpul audierilor. 

Procurorul care l-a audiat pe Florin Mircea Buliga spune ca barbatul nu are nicio urma de regret. Mai mult, ucigasul este convins ca prin fapta lui si-a trimis familia intr-o lume mai buna. Susţine chiar ca a reusit sa comunice telepatic cu soţia si copiii lui dupa crima si ca acestia i-ar fi transmis ca sunt bine.  

Reamintim că ieri, în jurul orei 13:30, Florin Mircea Buliga, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, şi le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a omorât soţia (42 de ani), şi pe cei doi copii ai familiei, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani.  

Mai multe