Bărbatul tăiat de tren în gara din Timişoara a fost ziarist în Constanţa: «Puiuka mea, acum chiar vin la tine»

15 februarie 2020 21:55   Național
Ultima actualizare:

Nişte scene îngrozotoare au avut loc sâmbătă, 15 februarie, pe peronul Gării de Nord din Timişoara. Un bărbat, fost jurnalist, a decis să îşi pună capăt vieţii, aruncându-se în faţa unui marfar care trecea prin staţie. Se pare că motivul pentru care el a hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa ar fi fost imposibilitatea de a se împăca cu moartea iubitei sale, survenită în urmă cu nouă luni.

Cosmin Bele, fost jurnalist în Constanţa, a decis să se sinucidă la 9 luni de la moartea iubitei sale şi s-a aruncat în faţa unui marfar aflat în trecere prin Gara de Nord din Timişoara. Cu puţin timp înainte de a-şi duce la îndeplinire planul a lăsat un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care explică motivele care l-au împins spre acest gest, relatează opiniatimişoarei.ro. „PUIUKA MEA, acum chiar vin la TINE„, a scris Cosmin Bele pe pagina sa de pe reteaua de socializare, iar in urma cu cateva zile, alte mesaje pline de suferinta: „Mâine se fac 9 luni. 9 luni de când te-ai făcut INGERAȘ, la propriu. 9 luni de când mă chinui să supraviețuiesc. Este îngrozitor fără tine! MINUNEA MEA…TE VOI IUBI MEREU, INGERASH DRAG ”. 

Fostul jurnalist a fost marcat de moartea iubitei sale şi nu a avut puterea de a se împăca cu pierderea acesteia. Bărbatul avea 43 de ani şi a lucrat pentru mai multe publicaţii în Constanta, însă oraşul său natal era Oradea, crescuse la Deva şi urmase facultatea în Timişoara.

Trupul jurnalistului a fost secţionat de tren 

Poliţiştii şi medicii ajunşi la faţa locului au fost întâmpinaţi de o privelişte greu de privit. Roţile trenului i-au secţionat trupul bărbatului, după ce acesta s-a prăbuşit undeva şa mijlocul garniturii care transporta cereale, într-o zonă îndepărtată de peroanele pe care călătorii aşteaptă sosirea trenurilor în gară. Mecanicul a fost cel care a sesizat că ceva nu era în ordine şi a încetinit, însă impactul a fost unul inevitabil. Medicii sosiţi la locul cu pricina nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa ziaristului.

Mai multe