Bătaie cu răngi în Spitalul Judeţean Târgovişte - VIDEO

24 iunie 2012 10:33   Național
Ultima actualizare:

Două grupuri de tineri, care şi-au însoţit la unitatea medicală rudele rănite într-o încăierare, au continuat bătaia pe holurile spitalului, cu răngi şi topoare. Una dintre infirmiere a fost luată ostatic şi pusă scut între agresori. Incidentele au fost surprinse de camerele de supraveghere de la Camera de Gardă a Spitalului Judeţean Târgovişte.

Iniţial, conflictul a pornit într-o discotecă, unde un tânăr în vârstă de 25 de ani l-a lovit cu o sticlă pe unul tânăr de 17 ani, din cauza unei fete. Răfuiala a continuat la spital, unde primul dintre cei doi a mers pentru a primi îngrijiri medicale, având plăgi tăiate la nivelul braţului, informează România TV.

Războiul dintre cele două tabere s-a soldat cu pagube materiale, dar au fost agresaţi şi membri ai personalului medical, care deserveşte Unitatea de Primiri Urgenţe.„Au venit să-l caute pe unul dintre pacienţi, care era tăiat, avea multiple plăgi la nivelul braţului. Găsindu-l la noi, în Camera de Suturi, au continuat scandalul în Unitatea de Primiri Urgenţe. Una dintre infirmiere a fost practic luată ostatic şi pusă scut între agresori. A fost puţi lovită este evident foarte şocată”, a declarat Carmen Marcu, directorul medical al Spitalului Judeţean Târgovişte.

Mai multe