Bătăuşul din Alba Iulia fusese condamnat pentru tentativă de viol

20 noiembrie 2018 20:36   Național
Ultima actualizare:

Un obişnuit al puşcăriei! Bărbatul din Alba Iulia surprins de o cameră de luat vederi în timp ce lovea cu sălbăticie o tânără de 20 de ani într-o scară de bloc e un individ foarte periculos.

UPDATE: Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii vor propune magistraților să dispună arestarea sa preventivă. La intrarea în secție, suspectul a negat acuzațiile ce i-au fost aduse, susținând că nu știe de ce a fost adus la secția de poliție, potrivit Digi 24

În trecut a fost condamnat, în total, la peste 11 ani de închisoare. Femeia a fost agresată sâmbătă, în timp ce aştepta liftul, în blocul M3 din cartierul Cetate. Tânăra şi-a pierdut cunoştinţa, iar agresorul s-a aplecat asupra ei pentru a o jefui. Bărbatul i-a luat telefonul şi s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii l-au identificat şi l-au săltat pe suspect: Nicolae Tiberiu Drăgoi (33 de ani). Individul are la activ două condamnări: una de şapte ani şi două luni de închisoare în Grecia, aplicată în 2012, şi una de patru ani în România, aplicată în 2015.

Condamnarea din ţară a fost primită pentru o tentativă de viol asupra unei taximetriste. De menţionat că Drăgoi a fost eliberat din Penitenciarul Aiud, acum două luni, beneficiind din plin de legea privind recursul compensatoriu, dată de ministrul Justiției, Tudorel Toader. 

Mai multe