Bătut cu sapa, furca şi lopata de soţul amantei

14 septembrie 2014 22:25   Național
Ultima actualizare:

Se va gândi de două ori înainte să mai vorbească. Un bărbat din Botoşani s-a lăudat prin tot satul cu aventura pe care o avea cu o consăteancă, iar acum zace pe patul de spital. Soţul femeii s-a întors din străinătate şi l-a bătut crunt.

Cu răni pe fiecare părticică a corpului, cu asta s-a ales Mitică, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Tudora, după ce a dat ochii cu soţul încornorat. Bărbatul se întorsese de la muncă din străinătate şi a fost suficient să intre în cârciuma din sat pentru a afla ce a făcut femeia lui cât a lipsit de acasă. Mitică nu se mulţumise doar cu favorurile amoroase ale nevestei infidele, ci se lăudase peste tot cu aventura sa.

Aşa că soţul a văzut negru în faţa ochilor şi a plecat în căutarea amantului. L-a găsit pe o uliţă din sat şi nu a mai pierdut timpul cu explicaţii. L-a bătut pe Mitică cu tot ce i-a căzut în mână. Întâi l-a lovit cu o sapă, apoi  cu o furcă şi cu o lopată.

Ca să scape cu viaţă, iubăreţul a fugit acasă şi s-a ascuns în cuptor. De acolo a chemat şi ambulanţa, care l-a dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean “Mavromati”.

Mai multe