Bătută şi umilită de soţ, tot ea a fost amendată că a apelat 112

6 martie 2016 21:55   Național
Ultima actualizare:

Mihaela Preda Bușe are 25 de ani şi trece printr-o dramă. S-a căsătorit cu Gabriel Bușe, fiul Ioanei Bușe - primarul comunei Stoina din Gorj, şi au împreună o fetiţă. Povestea frumoasă de iubire s-a transformat într-un coşmar când soţul a devenit violent. După trei agresiuni, femeia a decis să divorţeze.

Acum două săptămâni, Mihaela Bușe a sunat la 112 și a anunţat că soțul său a bătut-o din nou. Nimic nu s-a schimbat însă şi, sâmbătă, Mihaela i-a chemat iar pe polițiști, căci soțul său a schimbat yalele la camerele de la etajul imobilului. Culmea, tânăra a fost amendată cu 500 lei pentru că a apelat fără motiv la 112, ea nefiind victima vreunei infracțiuni sau agresiuni.

Cu toate acestea, nora primăriței spune că bărbatul continuă să o hărțuiască. „Nu a mai suportat bătăile, jignirile, trebuia să plece de acasă ca el să nu o mai bată.  Acum două săptămâni a agresat-o din nou. Din păcate, soacra sa nu o suportă și de la ea au pornit unele neînțelegeri”, spune o rudă a Mihaelei Preda Bușe.

Mai multe