Băut şi drogat a dat cu maşina peste un tânăr de 29 de ani

18 februarie 2019 19:38   Național
Ultima actualizare:

Beat şi drogat la volan, un şofer din Bucureşti, în vârstă de 28 de ani, a ucis un tânăr de-o seamă cu el. Sâmbătă spre duminică dimineaţă, la ora 4.40, se întorcea dintr-un club. Băuse şi se drogase şi gonea spre casă cu bolidul tatălui său.

La intersecţia Bd. Nicolae Grigorescu cu Bd. Constantin Brâncuşi, în sectorul 3, a lovit în plin pietonul care traversa neregulamentar şi se grăbea să ajungă la serviciu. Tânărul a fost aruncat mai bine de 30 de metri, însă şoferul nu a oprit să-l ajute. A fugit şi a ascuns maşina în garajul subteran al blocului în care locuia. Suspectul a fost găsit câteva ore mai târziu de poliţişti, mai ales că în urma impactului plăcuţa de înmatriculare din faţă a căzut la locul faptei.

”Avea 0,32 miligrame per litru alcool pur în sânge. A fost testat cu aparatul drog test. La trei substanţe psihoative, valoarea a fost pozitivă”, a declarat Onel Bratu, de la Brigada Rutieră. În sânge ar fi avut cocaină şi heroină, spun surse din rândul anchetatorilor, dar şi o altă substanţă interzisă. Făptaşul a fost arestat preventiv şi riscă până la şapte de ani de puşcărie.

Mai multe