Bestia asta a violat şi a ucis o fetiţă de 10 ani

13 octombrie 2013 15:35   Național
Ultima actualizare:

Bietul copil! A murit în chinuri, batjocorită şi aruncată la groapa de gunoi într-un sac. Fetiţa de 10 ani din Satu Mare a fost căutată toată săptămâna trecută, iar cel mai harnic era cumnatul ei. În cele din urmă, acesta a recunoscut că a violat fetiţa şi a ucis-o.

Vivien-Patricia D., de 10 ani, din Satu Mare, a fost căutată zile la rând, după ce a dispărut fără urmă duminica trecută, după ce a plecat de la biserică. Rudele au pus afişe în tot oraşul, doar, doar, cineva ştie unde este fetiţa.

Când au văzut că nu o găsesc, s-au gândit că a fost răpită de cineva care să o pună să cerşească.

† Vivien-Patricia a dispărut duminică, după ce a ieşit de la biserică

Cel mai harnic în căutarea micuţei a fost Ovidiu Deteşan, în vârstă de 23 de ani, cumnatul fetiţei. Este concubinul Edinei, sora lui Vivien, cu care are doi copii şi unul pe drum. El a fost ultimul care o văzuse în viaţă.

Spunea că au vorbit puţin, apoi fata a plecat singură spre casă. Însă, anchetatorii au văzut înregistrările de la două camere de supraveghere care arătau cu totul altceva. Fetiţa l-a însoţit pe bărbat, nu a plecat singură spre casă.

În cele din urmă, Ovidiu Deteşan a recunoscut oribila crimă. A spus anghetatorilor că a ademenit-o până la cocioaba lui improvizată, a violat fetiţa, apoi a băgat-o într-un sac, a ars hainele copilei şi a aruncat cadavrul la o groapă de gunoi, la doar un kilometru de casă. Fetiţa a fost scoasă din gunoaie la cinci zile de la dispariţie.

„În data de 6 octombrie a convins minora D.V.P., în vârstă de 10 ani, să-l însoţească până la coliba improvizată, loc în care a întreţinut, prin constrângere, raport sexual cu aceasta, după care a strangulat-o, sperând ca în acest mod violul să nu fie descoperit, după care a aruncat cadavrul . În perioada 6-10 octombrie a participat zilnic la acţiuni de căutare a minorei, pentru a nu trezi suspiciuni organelor de poliţie şi aparţinătorilor victimei", a precizat Daniel Someşanu, coordonatorul echipei de anchetă, citat de Agerpres.

Bărbatul a fost arestat  în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru 29 de zile pentru viol şi omor calificat. Când a aflat oribila faptă, mama fetiţei a intrat în stare de şoc şi a fost internată în spital. Familia aşteaptă să poată ridica cadavrul fetiţei după efectuarea expertizei medico-legale.  "A fost o fetiţă de aur. Un înger de copil", au declarat despre Vivien cei care au cunoscut-o.

Mai multe